POVODOM MEĐUNARODNOG DANA BRKOVA I BRADA

Nemate ideju kamo za vikend? Skoknite do Trakošćana, postaje središte jedinstvenog događanja

Pogled iz zraka na ispražnjeno Trakošćansko jezero
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
05.09.2024.
u 10:00

U Bricinom stolcu svi posjetitelji moći će i urediti svoju bradu ili brk, dobiti koji koristan savjet te saznati nešto više o modi kroz vrijeme

Dvorac Trakošćan ove subote, 7. rujna, postaje središte jedinstvenog događanja povodom Međunarodnog dana brkova i brada. Ovaj poseban dan donosi pregršt aktivnosti za sve uzraste, koje će oduševiti posjetitelje i pružiti im priliku da dožive povijest, umjetnost i zabavu u jednom od najljepših dvoraca Hrvatske.

Program započinje u 10 sati, a posjetitelji će moći uživati u brojnim sadržajima tijekom cijelog dana. Za one najmlađe osiguran je prigodan facepainting dok će oni nešto stariji, a i svi oni koji se zanimaju za brkove i bradu, moći uživati u druženju s poznatim čakovečkim Bricom. To je, ujedno, i savršena prilika da Brico pokaže svoje majstorstvo u oblikovanju brada i brkova, podijeli savjete za njegu i stiliziranje, te da se povežete sa zajednicom koja dijeli vašu strast za njegovanim licem. U Bricinom stolcu svi posjetitelji moći će i urediti svoju bradu ili brk, dobiti koji koristan savjet te saznati nešto više o modi kroz vrijeme.

Zanimljive priče moći će se čuti i u Pričaonici s Lovrom Brlobušem, a može se i sudjelovati u uzbudljivoj potrazi za najboljim brkom u stalnom postavu dvorca. Uz to, održat će se i izbor za Najbrk s brojnim nagradama. Događanje također uključuje i radionicu kaligrafije, koja će se održati od 15.30 do 16.30 sati, a koju će voditi Krunoslav Čolo, a zbog ograničenog broja mjesta za radionicu se potrebno prethodno prijaviti.

VEZANI ČLANCI:

Održat će se i nastup Jurice Vugreka, a pridružit će se i OPG Kuća magične trave, "Fejst domača pivovara" te Kavaliri koji će u suradnji s Općinom Bednja održati glazbenu radionicu. Važno je napomenuti da su sve aktivnosti besplatne uz kupnju ulaznice za muzej.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije