'KAZNA JE JASNA'

FOTO Prizor iz garaže u Zagrebu naljutio građane: 'Ne jedno, nego dva invalidska mjesta je zauzeo...'

Prometne zgode i nezgode/Facebook
04.09.2024.
u 10:44

Podsjetimo, važno je poštivati prometna pravila, a invalidska mjesta predviđena su za osobe koje na svom vozilu imaju oznaku

Korisnike društvenih mreža naljutila je fotografija koja je osvanula na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. Vozač automobila marke Audi, naime, u zagrebačkom je šoping-centru u Dubravi nepropisno parkirao pa zauzeo čak dva invalidska mjesta. 

"Kazna je jasna, 95 eura, policija tu može postupati", "Ne jedno, nego 2 parkirna mjesta je zauzeo...", "Takvima nije dovoljna novčana kazna", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave. 

– Prednji lijevi kraj na jednom parkirnom mjestu, sredina na prostoru koji osigurava razmak za kolica i pomagala, stražnji desni kraj na drugom parkirnom mjestu – primijetio je jedan od korisnika, dok su drugi pisali kako ovakvih istih i sličnih situacija ima još. 

VEZANI ČLANCI:

Ova objava u samo nekoliko sati skupila je veliki broj reakcija korisnika i komentara. Podsjetimo, važno je poštovati prometna pravila, a invalidska mjesta predviđena su za osobe koje na svom vozilu imaju oznaku. 

Ključne riječi

Komentara 15

23
234
13:09 04.09.2024.

Pogledajte koji su najbahatiji i najbezobrazniji vozači ? To su vozači skupih vozila, parkiraju gdje hoće, ne daju pokazivače smjera, pretječu preko pune crte... jer im se može. U neuređenoj državi kso što je naša to mogu. A isti ti bahati čim prijeđu granicu Slovenije , Austrije i dalje manji su od makova zrna, jer znaju tamo će za takve prekršaje odgovarati. I dokle tako. Imamo državu ali je nismo uredili, na žalost.

AN
AnaJosipNikoAntonio
13:06 04.09.2024.

Pošto je auto friško opran to je vlasnik autopraone parkirao koja je deset metara iza.Da bi stvar bila apsurdna oni se ljute ako parkiraš jer su to prisvojili sebi.Imam dvoje djece sa posebnim potrebama i kada tu parkiram iskreno se bojim da mi auto ne ozgrebu.Pođicija u Dubravi to zna ali u Dubravi je sve dopušteno tako da imate apsurd da najveći šverc duhana i cigareta se odvija 300metara od Policijske stanice u Dubravi...točnije na placu..(na svakom ćošku...svaki dan).

SB
Stroga Babaroga
13:30 04.09.2024.

Pokažite registraciju i otkrijte ime genijalca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije