ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE

Nesreća u Dubravi: 18-godišnjak podizao bicikl na zadnji kotač, pao, a onda mu preko ruke prešao autobus

Ilustracija/Prometna nesreća bicikl
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.06.2024.
u 11:32

Uslijed udarca, odbio se od spremnika pa s biciklom pao na kolnik i lijevi bok zbog čega mu je preko lijeve ruke stražnjim kotačem prešao autobus javnog prijevoza

U Dubravi je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede uslijed pada s bicikla, javlja zagrebačka policija. Sve se dogodilo jučer oko 22.40 sati jer se mladić, na cesti, nije se kretao uz desni rub kolnika, već nogostupom s istočne strane Sunekove ulice u smjeru sjevera na kojem ne postoji ucrtana i obilježena biciklistička staza ili traka.

Dok se vozio, iako je bila noć, na prednjoj strani bicikla nije imao upaljeno jedno bijelo svjetlo i nije bio označen reflektirajućim prslukom ili pak drugom reflektirajućom oznakom. "Dolaskom do kućnog broja 2 podizao je bicikl na zadnji kotač te je prilikom doskoka izgubio ravnotežu nad upravljačem te je desnim dijelom upravljača udario u plastični spremnik u koji se odlaže bio otpad", stoji u priopćenju PUZ-a. 

Uslijed udarca, odbio se od spremnika pa s biciklom pao na kolnik i lijevi bok zbog čega mu je preko lijeve ruke stražnjim kotačem prešao autobus javnog prijevoza. Njime je upravljao 63-godišnjak, a kretao se istočnom kolničkom trakom Sunekove ulice zadržavajući smjer kretanja.

VEZANI ČLANCI:

U prometnoj nesreći, 18-godišnjak je završio s teškim ozljedama. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

FOTO Zgarište tvrtke Eko Flor gdje je jučer izbio veliki požar

Ilustracija/Prometna nesreća bicikl
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije