Zbog 500 kuna

Ni psi više nisu sigurni - pljačkaš nožem opljačkao salon u Dubravi

Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
20.04.2018.
u 14:21

Od uplašene zaposlenice “izvukao“ je nešto manje od 500 kuna i pobjegao

Frizerski salon za pse u srijedu navečer se našao na meti pljačkaša. Nepoznati muškarac je pred kraj radnog vremena ušao u salon u ulici Pete Poljanice u zagrebačkoj Dubravi i nožem zaprijetio 22- godišnjakinji. Od uplašene zaposlenice “izvukao“ je nešto manje od 500 kuna i pobjegao.

– Strašno! Danas sam došla raditi jer je djevojka u šoku. Ne znam hoće li se uopće vratiti na posao i ne želim je uznemiravati pozivima. Nevjerojatno je da netko s nožem uđe u salon za pse - rekla je uznemirena vlasnica.

Čim je pljačkaš izašao iz salona djevojka je pozvala policiju, a od takvih očigledno ni “oaze za kućne ljubimce“ nisu sigurne.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
21:04 20.04.2018.

Dubrava iz mojega djetinjstva..Dubrava iz koje smo ti i ja...

Avatar Niškorist
Niškorist
11:55 21.04.2018.

Šteta da nije došao kad je Pitt bul bio na tretmanu ?

NA
narod1
09:13 23.04.2018.

Hebeš salon za pse u kojem psi ne brane osoblje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije