Autobusni kolodvor

Nova usluga – voćomat na kojem 
će putnici moći kupovati 24 sata

voćomat
Borna Filić/PIXSELL
17.07.2015.
u 08:45

Cijene se kreću od 3 do 10 kuna

Putnici koji polaze ili dolaze na Autobusni kolodvor od sada mogu kupiti voće i povrće u bilo koje doba dana i noći.

Naime, na kolodvoru je postavljen voćomat u kojemu će se nalaziti raznorazno voće i povrće, od jabuka, banana, jagoda, mandarina do salata, i to pretežno iz doline rijeke Neretve. Cijene se kreću od 3 do 10 kuna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar trooso
trooso
10:47 17.07.2015.

3-10kn po čemu kili ili komadu

MN
ma_nemoj
11:19 17.07.2015.

ko je putovo noćnom linijom preko Zadra zna što je kolodvor tipa dom za vešanje. stavili su nekakvu vrtalivu ispred zahoda da se plate dvije kune za ulazak, ali prije ulaska pojede ti šest kuna. a kad siđeš u zahod-had, zaplahne te divan kad. sapuni stoje u izvrnutim bocama od pola metra. u jednom trenutku iziće zabezeknuta azijatkinja z wc-a i pita me kako će pustiti vodu. uđem unutra, a ono - konopče visi odozgo garavo od potezanja... ja rekoh - nuuunde - i pokazah joj na to konopče, a ona će thank you, mislila valjda da je to kulturna nematerijalna baština. eto, toliko za zadar, drugo ne znam.

FI
Fisherman
12:18 17.07.2015.

Ma sto vise samousluznih aparata nam treba.....i to je netko iz srpske vlade u Hrvatskoj narucio preko svog brata i fiktivne firme.Svugdje ih postavite i podjelite jos otkaza trgovcima koji ionako rade za dvije tisuce kuna.Bando komunisticka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije