Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Novčana pomoć za prevenciju lošeg ponašanja mladih

Mladi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
09.01.2015.
u 11:30

Programi moraju biti u interesu djece, mladih, obitelji, stručnjaka ili šire zajednice te samog Grada

Udruge koje djeluju na području Velike Gorice, a bave se prevencijom društveno neprihvatljivih ponašanja djece i mladi, do 23. siječnja mogu prijaviti programe kako bi od grada dobili novac za njihovu provedbu u 2015.

Programi moraju biti u interesu djece, mladih, obitelji, stručnjaka ili šire zajednice te samog Grada, a osim obrazloženja treba dostaviti i izračun planiranih troškova.

Zahtjevi se šalju na Trg kralja Tomislava 34 s naznakom 'Za Povjerenstvo za prevenciju društveno neprihvatljivih ponašanja djece i mladih.'

Komentara 2

Avatar Duran Duran
Duran Duran
13:29 09.01.2015.

Čvrsta ruka i dobra batina.

OK
okus
11:15 18.01.2015.

Pozovite i premijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije