PRIPREMITE ŽIVCE

Novi tjedan, stara kopanja: Zbog radova na Samoborskoj moguće gužve, obilazno će i autobusi

Zagreb: Privremena regulacija prometa zbog radova u Škorpikovoj
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
09.09.2024.
u 07:00

Na izmijenjenom dijelu trase, linija 119 će koristiti postojeća autobusna stajališta. Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje, napominju u ZET-u.

Zbog sanacije kolnika Samoborske ceste na dijelu od Ulice Velimira Škorpika do Breganske ulice, autobusna linija 119 (Črnomerec - Podsused most) će od utorka 10. rujna u 8 sati do srijede 18 rujna, prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera, javljaju iz ZET-a.

Bus će voziti od Črnomerca - redovnom trasom do raskrižja Samoborske ceste i Ulice Jankomir  - (lijevo) Ulica Jankomir  - (kružni tok) Ulica Josipa Lončara - (ravno) Ulica Kreše Golika - (desno) Ulica Velimira Škorpika - (lijevo) Samoborska cesta - Podsused mos

Obostrana autobusna stajališta Mokrovićeva i Josipa Lončara, zatim stajalište Jankomir u smjeru Podsused mosta, kao i stajalište Samoborska-Škorpikova u smjeru Črnomerca, neće biti u funkciji. Na izmijenjenom dijelu trase, linija 119 će koristiti postojeća autobusna stajališta. Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje, napominju u ZET-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije