U kraljevskom brlogu

Obiteljska idila u ZOO-u: lavići “gnjave” tatu, a kad se umore, skutre se uz mamu

04.08.2016., nastamba Kidepo, Zagreb - Obitelj zagrebackih lavova postala je bogatija za dva clana koji su na svijet stigli 16. lipnja. Rijec je o prvim mladuncima - lavicima jedanaestogodisnje lavice Nyote. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
05.08.2016.
u 12:47

Iako se spol beba koje su postale prave zvijezde još ne zna, svakoga dana na adresu Večernjaka i dalje pristižu deseci prijedloga imena

Igraju se i trčkaraju, izađu iz brloga pa se ispruže na stijeni i sunčaju, “gnjave” tatu, a onda se umore i opet legnu do mame, koja ih marljivo čisti i pazi da im se baš ništa ne dogodi.

U brižnost majke lavića iz Zoološkog uvjerio se jučer i fotoreporter Pixsella, kojemu je lavica Nyota opasno zaprijetila kad se približio brlogu ne bi li snimio odlične fotografije obiteljske idile. Mama Nyota nije jedina koja pomno pazi na mladunce. Danonoćno ih u stopu prate i tata Leo te teta Ayana, koji pomažu u odgoju malih blizanaca. Spol im se još ne zna, ali unatoč tome, na adresu redakcije svakodnevno pristižu deseci ideja za njihova imena.

Zagrepčani su se angažirali te točno znaju kako bi se lavići trebali zvati, a iz ZOO-a poručuju da će moći odabrati imena čim se sazna jesu li lavice ili lavovi.

Komentara 6

MD
moja dežela
21:57 06.08.2016.

janez in špela

HH
helgin@hogar
15:10 05.08.2016.

rekoh kolinda i zdravko i odmah ban! daj jos jedan ban pa da si uskratim vl na tri dana!

GU
gulogulotasmania
21:09 06.08.2016.

Zebrinjo i Gazelinjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije