nagrada turističke zajednice

Odabrani najbolji turistički djelatnici i poslovanja u Zagrebačkoj županiji

Ruža Zagrebačke županije
TZ Zagrebačke županije
22.02.2023.
u 13:51

Kako smo ranije pisali, prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se ova godišnja nagrada. Stručni žiri od pet članova u ponedjeljak je pregledao pristigle kandidature i odabrao najbolje. Na natječaj je pristiglo ukupno 58 važećih kandidatura, a dobitnika je 12

Stručni žiri izabrao je najbolje turističke djelatnike, objekte i poslovanja u Zagrebačkoj županiji, a dobitnicima će biti uručena nagrada "Ruža Zagrebačke županije" koju je pokrenula Turistička zajednica Zagrebačke županije. 

Kako smo ranije pisali, prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se ova godišnja nagrada. Stručni žiri od pet članova u ponedjeljak je pregledao pristigle kandidature i odabrao najbolje. Na natječaj je pristiglo ukupno 58 važećih kandidatura, a dobitnika je ukupno 12. Okupljeni stručni žiri ovogodišnjeg natjecanja činili su Mirna Medaković, Slavko Štefičar, Lana Mindoljević, Jure Galić i Ivana Alilović.

-Ova nagrada priznanje je izvrsnosti u sektoru turizma na području održivog turizma, inovativnosti, eno-gastronomije, društveno-odgovornog poduzetništva, smještajnih objekata i pojedinaca za njihov osobit doprinos prepoznatljivosti destinacije Zagrebačke županije. Zahvaljujem se svim našim posjetiteljima, građanima i poslovanjima koji su se uključili u natječaj i poslali svoje nominacije- izjavila je direktorica TZ Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Dodala je i će na svečanoj dodjeli nagrada Turistička zajednica Zagrebačke županije posebnim priznanjima nagraditi još dva poslovanja. Završna večer i svečano proglašenje dobitnika nagrada, održat će se 1. ožujka u restoranu Chop. Najboljima u Zagrebačkoj županiji bit će dodijeljena priznanja i nagrade s tradicijskim simbolom crvene ruže.


>>VIDEO: U Munchenu otvoren turistički sajam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije