Po preporukama Stožera

Odgađa se Floraart! Novi datum još nije poznat

Zagreb: Šarenilo boja na otvorenju Floraarta
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
06.05.2021.
u 14:27

Radi se, pdosjetimo, o izložbi u kojoj je najavljeno i  Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola, kao i Hrvatski kup florista. Uz oko 200 domaćih, na Izložbi se očekujemo i desetak inozemnih izlagača.

Međunarodna izložba cvijeća - Floraart, koja se na zagrebačkom Bundeku trebala održavati od 10. do 16. svibnja, odgađa se. Poručuju to tako organizatori iz agrebačkog holdinga, i kažu da postupaju po preporukama Civilnog stožera Republike Hrvatske. 

- Vjerujemo kako ćemo uskoro imati novi termin i s njime upoznati zainteresiranu javnost. Radujemo se međunarodnoj izložbi cvijeća koja se prostire na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora, gdje je moguće poštovati epidemiološke mjere. Naglašavamo kako su nam zdravlje i sigurnost naših izlagača i posjetitelja na prvom mjestu -  poručuju Holdinga, odnosno njegove podružnice Zrinjevac. 

Novi datum još nije poznat, a radi se, pdosjetimo, o izložbi u kojoj je najavljeno i  Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola, kao i Hrvatski kup florista. Uz oko 200 domaćih, na Izložbi se očekuje i desetak inozemnih izlagača

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
15:27 07.05.2021.

Ma je li? Mogli ste tak i onaj sprovod odgoditi...Tamo stožeru nisu smetala kršenja mjera?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije