Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apeli za odgodu odluke vise u zraku

Ogorčeni zagrebački ugostitelji: 'Poskupe li terase 900%, cijenu kave morat ćemo dignuti barem 50 centi'

15.11.2023.
u 11:25

To je enormno povećanje pa polovica kolega nije ni predala zahtjeve, kaže Ž. Troskot. Nakon pada prometa doći će i do otpuštanja radnika, upozorava Delić

Komentara 21

JE
Jegermeister
11:40 15.11.2023.

Zašto se uopće dozvoljava postavljanje stolova i stolica na javne površine?Na nogostupe,pješačke zone, na ulicama a uskoro će netko postaviti stol i stolice na prometnom traku autoceste… To treba zabraniti.

JU
juma
12:00 15.11.2023.

Ako gledamo broj kafica po glavi stanovnika, jasno je kako ih je u Zagrebu puno vise, nego u drugim europskim gradovima, a s druge strane malo je kvalitetnih restorana. Barem polovina kafica bi trebala zatvoriti. Za natociti pivo, napraviti kavu iz automata ili otvoriti sok, stvarno nije potrebno nikakvo umijece i to je samo guljenje gostiju.

LU
Luftbalons
14:14 15.11.2023.

Kome će dići? Pa i sad je marža prevelika za bar 0,5 Eur.. Na kave idem jednom mjesečno i to tamo gdje nije više od 1,5 machiato, capuccino.. I ne fali mi, više hodam i družim se u prirodi. Mogu dić kavu i na 18 Eur.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije