Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NAŠ

Omiljeni festival vraća se na Bundek: Njime će vladati nogometna groznica, a stižu i Grše, TBF, Boris Štok

Foto: Baš Naš festival
1/5
03.06.2024.
u 09:00

Ovogodišnje ljetno izdanje Baš Naš festivala posebno je uzbudljivo jer se održava tijekom Europskog nogometnog prvenstva, što znači da će svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu moći pratiti prijenose utakmica uživo na velikom LED ekranu

Popularni Baš Naš festival vraća se i ove godine na Bundek gdje se, iz centra grada, preselio prošle godine. Nogometna groznica je tema ovogodišnjeg izdanja Food&Ball, ali tu su kao i uvijek red dobre hrane i red dobre glazbe. Baš Naš Food&Ball izdanje stiže na Bundek idući petak, 14. lipnja, a trajat će punih mjesec dana. U novozagrebačkom parku za to vrijeme možete očekivati vrhunsku street food ponudu, bogati glazbeni program, otvorene koncerte i partije.

Ovogodišnje ljetno izdanje Baš Naš festivala posebno je uzbudljivo jer se održava tijekom Europskog nogometnog prvenstva, što znači da će svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu moći pratiti prijenose utakmica uživo na velikom LED ekranu.

Svakoga dana zagarantirana je nova doza uzbuđenja, bilo da ste strastveni navijač ili jednostavno uživate u nogometnoj atmosferi, a Baš Naš Food&Ball misli i na najmlađe posjetitelje za koje je tijekom tjedna organiziran poseban kutak s animatorima za djecu koji će se pobrinuti da i oni imaju jednako zabavno iskustvo kao i njihovi roditelji.

VEZANI ČLANCI:

Gastro ponuda Festivala zasigurno će biti na zavidnoj razini zahvaljujući Melkioru Bašiću, renomiranom chefu koji potpisuje sve menije. A osim bogate gastro ponude, festival nastavlja privlačiti posjetitelje i raznovrsnim glazbenim programom. Baš Naš će otvoriti popularni Songkillersi, a tijekom narednih vikenda publiku očekuju još 4 koncerta - latino ritmove na Bundek će 21. lipnja donijeti Cubisimo, a najuzbudljivije ime čiji je koncert za sad potvrđen na festivalu je megapopularni reper Grše koji stiže na Bundek 28. lipnja. Tjedan dana nakon njega nastupit će Boris Štok. No, nije ni to sve. Na Baš Naš Food&Ball dolazi i popularni TBF, a publiku će zabavljati 12. srpnja. 

Osim toga, ljubitelji partyja moći će uživati u različitim hitovima – od pop hitova iz 2000-ih i 2010-ih, hitovima grupe ABBA, pa sve do trap i hip hop hitova i popularnog KPP-a. Za dobru atmosferu svakoga dana bit će zaduženi Baš Naš rezident DJ-evi.

FOTO Na zagrebačkom Hipodromu održano finale jednog od najstarijih sportskih natjecanja u zemlji

1/20
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije