'U muzejskom hladu III'

Otvorene prijave za ljetni kamp Etnografskog muzeja

Zagreb: U sklopu Cest is d Besta održavaju se radionice, šaraonice i igraonice za djecu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
21.08.2024.
u 15:00

– Platnene torbe postat će slikarsko platno po kojemu će se slikati interpretacije tradicijskih ornamenata, raznobojni konci pretvorit će se u narukvice prijateljstva, papir i olovka poslužit će kao rekviziti za igre crtanja, a tehnikom suhog filcanja vuna će se pretvoriti u šarene slike – objašnjavaju organizatori.

Ljetni kamp zagrebačkog Etnografskog muzeja "U muzejskom hladu III" održat će se od 27. do 30. kolovoza, a namijenjen je djeci od osam do 12 godina. Radionice će se održavati svaki dan od 11 do 13 sati.

Prije početka nove školske godine, djecu će se i ovaj put upoznati s muzejom te će saznati mnoge zanimljivosti o njemu i predmetima koje čuva, ali i okušati se u različitim kreativnim i likovnim radionicama, igrati zabavne igre i upoznati nove prijatelje, najavljuju organizatori.

POVEZANI ČLANCI:

Platnene torbe postat će slikarsko platno po kojemu će se slikati interpretacije tradicijskih ornamenata, raznobojni konci pretvorit će se u narukvice prijateljstva, papir i olovka poslužit će kao rekviziti za igre crtanja, a tehnikom suhog filcanja vuna će se pretvoriti u šarene slike – objašnjavaju.

Cijena za četverodnevni program iznosi 20 eura po djetetu, a u to su uključene ulaznice u muzej, vodstva, sav potreban materijal za radionice i osvježenje u pauzama. Prijave su obavezne na e-mail adresu: edukacija@emz.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije