PROGRAM OD 20 SATI

FOTO Party je na Europskom trgu: Sve je spremno za prvo javno praćenje Eurosonga, stiže i Tomašević

Malmo: Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finala Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/16
11.05.2024.
u 13:40

Iz Gradske uprave poručili su i, podsjetimo, kako će se, ako Baby Lasagna večeras pobjedi, organizirati i javni doček, ali i kako će Zagreb dogodine biti spreman organizirati Eurosong u metropoli

Europski trg u večeras postaje glavno središte zbivanja u metropoli. Upravo ondje, podsjetimo, po prvi se puta organizira javno praćenje finalne večeri Eurovizije. Program počinje već od 20 sati, a očekuje se velik broj posjetitelja koji će doći podržati Baby Lasagnu i zaplesati u ritmu "Rim Tim Tagi Dim". 

Kako javljaju iz Grada, okupljenima će se pridružiti i gradonačelnik Tomislav Tomašević, koji je, nakon prolaska Baby Lasagne u finale, Marku poslao poruku podrške. 

VEZANI ČLANCI: 

– Čestitam Baby Lasagni, cijelom njegovom timu, kao i svima koji su radili na produkciji, na prolasku u finale. Energija je, kako na pozornici, bila odlična i u cijeloj Areni u Malmöu, s nestrpljenjem očekujemo finale i, naravno, nadamo se pobjedi Hrvatske. Još jednom pozivam sve sugrađane da dođu na prvo javno gledanje finalne večeri Eurovizije – kazao je ranije Tomašević. 

Iz Gradske uprave poručili su i, podsjetimo, kako će se, ako Baby Lasagna večeras pobjedi, organizirati i javni doček, ali i kako će Zagreb dogodine biti spreman organizirati Eurosong u metropoli. 

GALERIJA VIDEO Doista nevjerojatno: Uz publiku i produkcijski tim Eurovizije plesao na Baby Lasagnu!

Malmo: Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finala Eurosonga
1/48

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije