Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE DO 15. LIPNJA

Party je na Trgu Mažuranića: Beats&Bites uz pop-ritmove i uličnu hranu, ali i modni buvljak

Foto: Franko Kelam, Saša Drobac
1/28
06.06.2024.
u 09:00

Guštat će se u burgerima, beef tortiljama, bao bunsima, paninima, tacosima..., a organiziraju i kvizove, turnir u beli te wine&paint radionice

Modni buvljak, kvizovi znanja, “beer pong” turniri, izložbe i bogata gastroponuda u kojoj će se guštati uz ritmove popa, trapa i RnB-a. To je tek mali dio onoga što vas od danas očekuje na Trgu Mažuranića, gdje se ove godine smjestio popularni festival Beats&Bites.

Specijalitetima ulične hrane u svoje će kućice mamiti osam ugostitelja, među kojima je i Smash bar, koji će, uz dobro poznate sočne burgere, u ponudu uvrstiti i tortilje. Novitete poput beef empanada, sendviča i tortilja predstavit će restoran Kužina, koji će posluživati i brownie sa sladoledom, a Bit Burger će posjetitelje, najavljuju organizatori, oduševiti raznim vrstama pljeskavica, od klasičnih do ljutih i pilećih.

VEZANI ČLANCI: 

Shank pak ovoga puta na Beats&Bites donosi razne azijske delicije, uključujući bao bunse, korejsku prženu piletinu, gyoze, škampe u tempuri i mochi za desert, uz povratak lanjskoga hita, chicken katsu sandoa, a premijerno će se na festivalu predstaviti Panini bar pa će se guštati i u njihovim originalnim talijanskim sendvičima kao što su Mortadela Genovese, Napolitano Picante, Caprese i Prosciutto. Razne vrste tacosa, među kojima je i vegeverzija, nudit će Taboo Taqueria, a osvježenje ćete moći pronaći u kućicama popularnih koktel-barova Tipsy i Monkey.

Osim u hrani, uživat će se i u brojnim aktivnostima kao što su sportski i kviz općeg znanja, wine&paint radionica i turniri u beli, a posjetitelji će se moći okušati i u stolnim inačicama nogometa i tenisa. Čagat će se uz tematski glazbeni program mladih domaćih DJ-eva, a na festival su dobrodošli i ljubimci koji će guštati u Pet zoni s fontanicama.

VEZANI ČLANCI: 

Festival možete posjetiti svakog dana od 16 do 23 sata, vikendom se otvara već u podne, a petkom i subotom uživat će na Trgu Mažuranića sat dulje. Ulaz je besplatan, a detaljan program možete pronaći na Beats&Bites profilima na društvenim mrežama. 

GALERIJA Ljubitelji Bridgertona okupirali Maksimir: Julia Quinn održala promociju popularnih romana

1/47

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije