Nesreća u Črnomercu

Pijani motociklist udario u stup i teško se ozlijedio

Budančevica: Zabio se u policijski automobil tijekom očevida u kojemu je poginuo motociklist
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
09.06.2019.
u 10:42

Muškarac nije prilagodio brzinu kretanja te je izgubio nazor nad motociklom, sletio s kolnika i udario u stup javne rasvjete

Motociklist (52) pod utjecajem alkohola u subotu kasno navečer u zagrebačkoj četvrti Černomerec sletio je s ceste i teško se ozlijedio te je prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Prometna nesreća dogodila se u Slovenskoj ulici sinoć oko 23,45 sati.

Pedesetdvogodišnji muškarac je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila vozio motocikl Gilera Runner zagrebačkih registracija Ulicom grada Mainza prema istoku. Na raskrižju sa Slovenskom ulicom skrenuo je za vrijeme dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo, ali nije prilagodio brzinu kretanja te je izgubio nazor nad motociklom, sletio s kolnika i udario u stup javne rasvjete.

Pri tom 52-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh, priopćeno je iz PU zagrebačke.

Komentara 6

SA
samoborka
12:05 09.06.2019.

Kao prvo,Zagreb ima kvartove,ne četvrti. Ta dva pojma jesu sinonimi, ali nema apsolutno nikakve potrebe mijenjati izraze koji su toliko ukorijenjeni i tipicni za odredjeni kraj. Drugo, nije ČErnomerec,nego je Črnomerec.

DU
Deleted user
12:51 09.06.2019.

Pijan? Ako je pijan i vozi, naplatiti mu razbijeni stup, hitnu pomoc i zdrastveno osiguranje, izlazak policije itd. To bi se moralo placati iż privatnog dzepa. U ovom slucaju ne vidim razlog za solidarnost.

DU
Deleted user
11:22 09.06.2019.

Ni malo mi ga nije zao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije