Praznik

Pogledajte radno vrijeme trgovina 1. svibnja

01.07.2013., Zagreb -Na Trznici Dolac najavljen je prosvjed koji je otkazan jer ga nisu prijavili. Prosvjed je najavljivan jer se zakupci bune zbog fiskalizacije, a dio njih danas niti ne radi.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
30.04.2015.
u 13:30

ZET u petak primjenjuje nedjeljni vozni red, a iz Holdinga su obavijestili kako će raditi hitne službe i dežurne ljekarne

Sudeći prema radnom vremenu shopping centara, građani koji za sutrašnji praznik neće raditi slobodno će vrijeme moći provesti i u kupnji. Naime, gotovo svi centri u Zagrebu radit će prema redovnom radnom vremenu, tek će neki biti otvoreni prema nedjeljnom rasporedu.

Prodavaonice u Avenue Mallu tako će biti otvorene tek sat vremena kraće nego radnim danom, a Arena centar, City Centri one East i West, Supernova i West Gate radit će kao i inače. King Cross će biti otvoren od 9 do 20, a trgovine u Shopping centru Cvjetni od 10 do 18 sati. Jedino Garden Mall, Importanne centar i Centar Point neće raditi.

Neće se moći kupovati ni na tržnicama u Zagrebu, obavijestio je Zagrebački holding čiji Centar za korisnike također neće raditi. Ipak, sve Holdingove službe za hitne intervencije radit će od 0 do 24, baš kao i dežurne ljekarne.

Što se tiče javnoga prijevoza, ZET će i u autobusnom i u tramvajskom prometu primjenjivati nedjeljni vozni red a, kako kažu, ne bi trebalo biti problema u prometu ni oko Maksimira, gdje se očekuje više tisuća građana na proslavi Međunarodnog praznika rada.

Komentara 7

ZA
zambezi
11:44 30.04.2015.

Zar nemogu bar jedan dan da nejdu u te centre?

MA
Makava
16:20 30.04.2015.

Ti se ljudi sigurno vesele prazniku rada! Natjerao bi ja sve političare i vlasnike trgovačkih lanaca da sutra cijeli dan kopaju kanale!

ZA
zambezi
11:44 30.04.2015.

Zar nemogu bar jedan dan da nejdu u te centre?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije