INCIDENT U ZAGREBU

Opsadno stanje na Knežiji: Oštećen Dom zdravlja i automobil, navodno je bila pucnjava

Zagreb: Policijski očevid ispred Doma zdravlja na Knežiji
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
08.10.2024.
u 22:28

Na terenu se provodi policijski očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja

Večeras oko 19 sati nepoznata osoba ili grupa osoba oštetila je stakla na Domu zdravlja u zagrebačkoj Knežiji, a oštećena su stakla i jednog automobila.

"Danas oko 19,20 sati u Ulici Rudolfa Bićanića na objektu zdravstvene ustanove i jednom osobnom automobilu koji se nalazio parkiran u blizini oštećena su stakla. Ozlijeđenih osoba u događaju nema, a u tijeku je očevid kako bi se utvrdio uzrok oštećenja", rekli su iz zagrebačke policije za Večernji list.

 Jutarnji list piše da se po kvartu priča da je došlo do pucnjave, no policija nije ni potvrdila ni demantirala tu činjenicu.

GALERIJA Atmosfera u Dubrovniku uoči summita na koji stiže i Zelenski

Zagreb: Policijski očevid ispred Doma zdravlja na Knežiji
1/13

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije