Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE OBDUKCIJA

Policija se oglasila o tijelu pronađenom u Jarunskom jezeru

Zagreb: Na Jarunu se utopila osoba, očevid u tijeku
Foto: Luka Antunac/PIXSELL
1/4
30.06.2024.
u 23:47

Na mjestu događaja je, uz policijske službenike koji su osiguravali mjesto događaja i proveli očevid, bila potrebna i intervencija vatrogasaca.

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u Jarunskom jezeru u nedjelju ujutro, a obdukcija tek treba utvrditi je li smrt nastupila kao posljedica nesretnoga slučaja ili kaznenog djela, poručuju iz Policijske uprave Zagrebačke. Na zagrebačkom Jarunu, u Malom jezeru, u nedjelju u 10,35 pronađeno je tijelo 42-godišnjeg muškarca. Na mjestu događaja je, uz policijske službenike koji su osiguravali mjesto događaja i proveli očevid, bila potrebna i intervencija vatrogasaca.

Nakon intervencije, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, gdje se utvrđuje uzrok smrti.  Za sad nema tragova koji bi ukazivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, poručuju iz zagrebačke policije. Nakon završene obdukcije bit će poznato više informacija.

Izjave svjedoka

"Navodno je ostavio stvari i otišao na kupanje", rekli su nam očevici tragedije na zagrebačkom Jarunu. Na mjestu događaja su bile službe, policija i hitna, a nesretnog muškarca izvlačili su ronioci. Muškarac se navodno utopio u subotu, a njegovo tijelo pronađeno je u nedjelju.

Zagreb: Na Jarunu se utopila osoba, očevid u tijeku
1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije