NOVO RADNO VRIJEME

Ponovno otvorena Žičara Sljeme! Nakon dodatnih radova na smanjenju buke za putnike se uvodi i nova usluga

Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/5
16.04.2022.
u 13:00

Sljemenska žčara otvorena je otprilike dva mjeseca pa ubrzo i zatvorena radi dodatnih radova.

Otvorena pa zatvorena pa od danas ponovno otvorena. Riječ je o Žičari Sljeme koja je nakon radova na dodatnom smanjenju buke od danas ponovno u prometu i donosi dvije novosti - novo radno vrijeme i novu uslugu

Obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, a što će zasigurno potaknuti i sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare je radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati. 

- Također, osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca, tako i profesionalaca, a koji su iskazali izniman interes za  prijevoz bicikala žičarom, na čemu im zahvaljujemo, zadovoljstvo nam je priopćiti kako će ta usluga biti omogućena od subote, 16. travnja. - poručuju iz ZET-a.

Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla i to u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla. Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima, obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike te kako bi se prevezli na siguran način na obostrano zadovoljstvo.
 

Ključne riječi

Komentara 2

VE
Vedrić
09:48 17.04.2022.

Kaže velik interes za prijevoz bicikla, a biciklista na sljemenu već 10 godina troduplo više nego skijaša za koje se žičara radila. Bilo bi normalno da je prijevoz bicikla u cijeni karte isto kao i prijevoz skija ili sanjki

Avatar VLbriše
VLbriše
09:05 17.04.2022.

Čast se propeljati najskupljom rođačkom žičarom , Najskuplja na svijetu ,još kada bi radila svaki dan bila bi to lepa ostavština rođaka u Zagrebu. Malo je rizično za one van Zagreba krenuti u Zagreb i planirati se provozati jer jee jako moguće da bu defektna, ili se varam ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije