DANAS I SUTRA

Ni kiša nije zaustavila Trešnjevački sajam OPG-ova: Domaći i ekološki proizvodi, košarkaši turnir, ali i napuhanac za djecu

Zagreb: Dom sportova na Trgu Krešimira Ćosića
Jurica Galoic/PIXSELL
28.09.2024.
u 10:00

– Pozivamo Zagrepčanke i Zagrepčane da posjete ovu manifestaciju i opskrbe se direktno od proizvođača vrijednim i ukusnim domaćim proizvodima i da se zabave uz zanimljive sadržaje i prigodni program – poručuju organizatori

Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje u suradnji sa Vijećem gradske četvrti Trešnjevka sjever danas i sutra  na Trgu Krešimira Ćosića, organizira manifestaciju ”Trešnjevački sajam OPG-ova”. Na manifestaciji sudjeluje tridesetak izlagača sa sjedištem u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, ekološki proizvođači i proizvođači s oznakom „Plavi ceker“. Premda je današnji početak manifestacije trebao biti u 10 sati, nevrijeme je poremetilo planove pa će sajam ipak startati u podne, a biti će otvoren sve do 19 sati.

– Ovom manifestacijom želimo pomoći našim proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, a potrošačima želimo prezentirati i učiniti dostupnima domaće poljoprivredne proizvode s dodanom kvalitetom – poručuju organizatori- U sklopu manifestacije danas će se održavati  turnir u košarci 3x3, čime organizatori žele istaknuti da je uz brigu o kvalitetnoj i zdravoj prehranu važno kretanje i sport. Najmlađi se mogu besplatno zabaviti na napuhancu, a svi posjetitelji mogu izmjeriti tlak, šećer u krvi i CO u izdisaju te dobiti zdravstvene savjete na štandu NZJZ dr. „Andrija Štampar“. 

Sutra  u prijepodnevnim satima će biti organiziran glazbeni program i 2. Festival malih biofila uz edukaciju djece o značaju oprašivača. Namjera nam je da na ovoj lokaciji i ubuduće organiziramo slična kvartovska događanja. – Pozivamo Zagrepčanke i Zagrepčane da posjete „Trešnjevački sajam OPG-ova“ i opskrbe se direktno od proizvođača vrijednim i ukusnim domaćim proizvodima i da se zabave uz zanimljive sadržaje i prigodni program – poručuju organizatori.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije