U OMIŠKOJ ULICI

Požar u zagrebačkom kvartu Knežija: Vatrogasci spasili troje stranih državljana

Zagreb: Vatra i vatrogasci u Savskoj
Sandra Simunovic/PIXSELL
14.07.2024.
u 14:29

Požar je izbio u jednoj sobi, a u intervenciji su sudjelovala tri vatrogasna vozila.

Javna vatrogasna postrojba Zagreba (JVP) u nedjelju je intervenirala u požaru koji je izbio u stanu u zagrebačkoj četvrti Knežiji te su spasili troje stranih državljana. Vatrogasci su dobili dojavu oko 10,30 sati da se u Omiškoj ulici dimi iz stana na 2. katu. Požar su počeli gasiti osam minuta nakon dojave te su spasili troje stranih državljana iz stana površine 70 metara četvornih. Na Facebook profilu naglasili su da nitko nije ozlijeđen. Požar je izbio u jednoj sobi, a u intervenciji su sudjelovala tri vatrogasna vozila.

VEZANI ČLANCI:


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
13:17 16.07.2024.

svi koji imaju nekretninu u najmu ovim azijatima neka si osiguraju imovinu. to je ziva napast. imam ih i ja u svojoj kuci na zitnjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije