Za sve slijepe i slabovidne osobe Udruga ZAMISLI predstavila je brajevo izdanje kuharice „Ugostiteljsko kuharstvo“, autora Vedrana Habela.
Kuharica je izdana u sklopu projekta „Mala škola kuhanja“. Moderator programa bio je redatelj i glumac Mario Kovač, kuhar Vedran Habel supervizirao je slijepe osobe koje su demonstrirale dio svojih vještina praveći kanape-sendviče pred posjetiteljima, dok su tijekom predstavljanja ovog udžbenika glumci Ankica Dobrić i Goran Grić pokušali pokazati svoje snalaženje u kuhinji.
Opći cilj projekta u sklopu kojega je predstavljeno brajevo izdanje kuharice „Ugostiteljsko kuharstvo" jeste potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještina kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima.
Prilagodbom na brajevom pismu svim polaznicima radionica kuhanja koje će se održati u listopadu, studenom i veljači osiguran je pristup sadržaju koji je izradio sam voditelj i kuhar, a koji se koristi u srednjim turističko-ugostiteljskim školama. Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.