izmjene od utorka

Privremeno se ukida nekoliko stajališta ZET-ovih linija, dok se jednoj djelomično mijenja trasa, evo detalja

Od danas prometuje nova ZET-ova  linija 243 Glavni kolodvor - Kajzerica
Patrik Macek/PIXSELL
10.04.2023.
u 08:00

Zbog radova na izgradnji rotora, autobusna linija 243 (Glavni kolodvor - Kajzerica) djelomično mijenja trasu, ali i vozni red. Tramvajsko stajalište "Sopot-jug" u smjeru grada bit će izvan funkcije

Zbog radova na zagrebačkim ulicama od utorka će, kako najavljuju iz ZET-a, uslijediti nekoliko privremenih regulacija prometa, odnosno neka će stajališta biti ukinuta ili pak razmještena, dok će se liniji 243 (Glavni kolodvor - Kajzerica) djelomično promijeniti trasa, ali i vozni red. 

Naime, od utorka od 8 sati pa do završetka radova na izgradnji kružnog toka na raskrižju Remetinečke ulice, Ulice Radoslava Cimermana i Riječke ulice, autobusna linija 243 će prometovati djelomično izmijenjenom trasom:

  • Glavni kolodvor – redovnom trasom do raskrižja Ulice J.Antalla/ Cimermanove ulice/ Ulice Stjepana Bencekovića – (ravno) Ulica Stjepana Bencekovića – (desno) Cimermanova ulica – (lijevo) Ulica J.Antalla – u nastavku redovnom trasom prema Glavnom kolodvoru. 

Zbog toga će privremeno biti uspostavljeno stajalište u Ulici Radoslava Cimermana, ispred kućnog broja 10 u smjeru Glavnog kolodvora, a istovremeno će se ukinuti stajališta "Remetinečka 15" te obostrano stajalište "Stari Savski most". Primjenjivat će se i novi vozni red kojeg možete pronaći ovdje.

Nadalje, također od utorka od 8 sati pa do subote privremeno će, zbog radova na rekonstrukciji kolnika, biti izmješteno stajalište "Sesvetski Kraljevec" u smjeru Borongaja. Tako će se linija 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec – Iver), koja onuda prometuje, zaustavljati 50-ak metara istočnije

Zbog građevinskih radova u zoni tramvajskog stajališta "Sopot-jug" u smjeru grada, stajalište će, od utorka u 8 sati do srijede u 15, pak biti izvan funkcije

A zbog radova na kolniku Selske ceste u Sesvetama, u zoni autobusnog stajališta „Kraljevečki Novaki“ u smjeru Borongaja, a kojega koriste autobusi linija 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec – Iver) i 278 (Sesvete – Sesvetska sela – Kraljevečki Novaki), isto će biti privremeno izmješteno 100 metara zapadnije, i to također u utorak, od 8 do 18 sati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije