RADOVI ASFALTIRANJA

Nova regulacija na Aleji grada Bologne: Zatvara se dio ceste, evo kako s istoka doći do Škorpikove

Zagreb: Unatoč nesnosnim vrućinama u tijeku je asfaltiranje Aleje Bologne
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
22.07.2024.
u 07:00

Kako su poručili iz gradske uprave bit će onemogućeno kretanje vozila iz smjera istoka prema Ulici Vjekoslava Škorpika.

Od ponedjeljka 22. srpnja od 7:00 sati do predviđenog roka završetka radova 29. srpnja, stupa na snagu nova regulacija prometa na Aleji grada Bologne gdje već neko vrijeme traju radovi uređenja kolnika. Kako su poručili iz gradske uprave, od Ulice Prigornica do Ulice Velimira Škorpika, bit će onemogućeno kretanje vozila iz smjera istoka prema Ulici Velimira Škorpika.

Ovo je obilazan pravac: Aleja grada Bologne - Ilica - Oranice - Kožinćev put - Vrapčanske putine - Samoborska cesta – Ulica Vjekoslava Škorpika. "Sugrađane molimo da obrate pozornost na novu privremeno postavljenu signalizaciju", poručuju u Gradu. 

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije