AVENIJA 'VECE' HOLJEVCA

Prometni kaos u Novom Zagrebu: Počeli su radovi asfaltiranja na velikoj aveniji, trajat će mjesec dana

Slavonski Brod: Počeli radovi asfaltiranja prvog nosivog sloja u Ulici J. J. Strossmayera u središtu grada
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/13
27.08.2024.
u 12:00

Danas je, dakle, počela prva faza radova, a obuhvaća dionicu od Nežićeve ulice do Ulice Miroslava Miholića, dok druga faza obuhvaća dionicu od Ulice Miroslava Miholića do Ulice Savezne Republike Njemačke

​Na Aveniji Većeslava Holjevca, od Nežićeve ulice do Ulice Savezne Republike Njemačke jutros su krenuli radovi obnove kolnika. Radovi obuhvaćaju zamjenu dva sloja asfalta - nosivog i habajućeg kao i zamjenu dotrajalih poklopaca komunalne infrastrukture, škrinjica i slivničkih rešetki. Ukupna površina radova je oko 1800 metara kvardratnih i dio su Programa asfaltiranja nerazvrstanih cesta I. reda za 2024, javljaju iz Grada.

Danas je, dakle, počela prva faza radova, a obuhvaća dionicu od Nežićeve ulice do Ulice Miroslava Miholića, dok druga faza obuhvaća dionicu od Ulice Miroslava Miholića do Ulice Savezne Republike Njemačke. Predviđeno trajanje radova je mjesec dana, odnosno do kraja rujna. Za vrijeme prve faze radova Avenija Većeslava Holjevca, od Nežićeve ulice do Ulice Miroslava Miholića, bit će zatvorena za sav promet i to od sutra od 8 sati do utorka 10. rujna do 4 sata. Obilazni pravac za vrijeme prve faze:

 Avenija Većeslava Holjevca - Islandska ulica - Ulica Savezne Republike Njemačke - Avenija Većeslava Holjevca i obratno. 

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije