Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVE OTVORENE DO PETKA

Radionica koja spaja vino, umjetnost i arheologiju: Slikarske vještine nisu nužne, a opuštanje zagarantirano

Zagreb: Radionica Paint & Wine koja ujedinjuje tečaj slikarstva uz čašu dobrog vina
Emica Elvedji/PIXSELL
08.05.2024.
u 14:00

Broj polaznika radionice je ograničen pa je mjesto potrebno rezervirati na vrijeme

Umjetnost i vino plus arheologija na prvi se pogled ne čine kao uobičajen spoj. No, povezat će ih Paint&Wine radionica u organizaciji zagrebačkog Arheološkog muzeja, idealna za one koji, poručuju, usred radnog tjedna traže priliku za opuštanje dok slikaju na platnu i uživaju u vinu.

Slikarske vještine nisu nužne jer će sudionike voditi umjetnica Ana Horvat Mrazek, koja će im savjetima pomoći da svladaju tehnike i stvore vlastita djela. Radionica je pak inspirirana radovima umjetnika i zaljubljenika u arheologiju Krešimira Rončevića, čija su djela izložena u muzejskoj galeriji u Hatzovoj 6, gdje se i organizira. Održava se pak 15. svibnja u 17.30 sati, a  dobrodošli su svi stariji od 18 godina koji žele usvojiti nove vještine i nakratko pobjeći od svakodnevice

No, broj polaznika radionice je ograničen pa je mjesto potrebno rezervirati na vrijeme, a cijena sudjelovanja iznosi 25 eura. Prijavnica je dostupna na mrežnoj stranici Arheološkog muzeja, a potrebno ju je ispuniti i poslati najkasnije do petka u podne.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije