Velika Gospa

Radno vrijeme trgovačkih lanaca u Zagrebu na današnji blagdan

konzum,trgovina
Željko Hladika/PIXSELL
15.08.2014.
u 10:20

Donosimo vam popis trgovačkih lanaca koji rade danas i njihovo radno vrijeme.

Zaboravili ste jučer kupiti kruh i neke namirnice a ostajete danas kod kuće? Ako vas brine hoćete li danas moći nabaviti sve što vam je potrebno donosimo vam popis trgovačkih lanaca koji rade danas i njihovo radno vrijeme.

Ne rade zagrebačke tržnice i većina trgovačkih centara. Kod centara je iznimka Roses Outlet, koji radi od 10 do 21h.

Lidl - radi do 14 ili 18 sati

Getro - do 12 ili 15 sati

Konzum - do 13 ili 14 sati

Billa - ovisno o lokaciji, radi do 14 ili 20 sati

Mercator - do 11 ili 18 sati

Kaufland - nedjeljno radno vrijeme

>> Smetala mu kiša pa se parkirao na samom ulazu u trgovinu

Komentara 10

HR
hr76
11:52 15.08.2014.

Blagdani poput Gospe moraju biti neradni za sve osim za ona najnužnija dežurstva. Bojkotirajte ove izrabljivačke centre!

Avatar GERO2
GERO2
12:07 15.08.2014.

Austrija kao i Hrvatska vecinski Krscanske zemlje gdje se slavi uostalom i V.Gospe,no danas u Austriji tako mirno nista ne radi pogotovo trgovacki centri nezamislivo na danasnji dan ili bilo koji krscanski blagdan,za razliku u Hr.koja je cini se jos vise postala komunisticka zemlja,gdje su radnici zadnji Drek bez ikakvih radnickih prava,sramotno!

IC
ICCO
14:04 15.08.2014.

Nadam se da će nova i narodna vlast ukinuti rad nedjeljom kako bi se ljudi posvetili obitelji, djeci, odmoru i svemu onome što im je neljudsko izrabljivanje u radnom tjednu od 06-22 oduzelo. Takve anarhija je nezamisliva u Austriji, Njemačkoj ili Sloveniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije