Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proučite obilazne pravce

Radovi na sve strane: Tri ulice u centru Zagreba bit će istovremeno zatvorene, evo detalja

Foto: Grad Zagreb
1/3
08.03.2024.
u 08:32

– Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća. Posebno apeliramo na pješake da obrate posebnu pozornost s obzirom da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno označenim obilaznim pravcima – napominju u gradu.

Novi radovi u centru metropole sutra će ometati promet u dvije ulice, a treća se zatvara već danas. Prvo će od 7 do 17 sati ove subote za sav promet biti zatvorena Ulica Ivana Kukuljevića kod kućnog broja 27 će zbog uklanjanja građevinskog krana. Iz resornog gradskog ureda kao obilazne pravce sugeriraju vožnju Kukuljevićevom preko Pantovčaka zatim Zelengaja ponovno do Kukuljevićeve. Zbog radova na istoj će dionici biti preusmjerene i dvije ZET-ove autobusne linije. Kartu obilaska možete pogledati u nastavku:

Foto: Grad Zagreb

Autobusne linije 103 (Britanski trg - Kraljevec) i 138 (Britanski trg - Zelengaj - Britanski trg) mijenjaju trase prometovanja u oba smjera zbog demontaže dizalice u Ulici Ivana Kukuljevića na sljedeći način:

Linija 103:

  • Britanski trg - kružni tok - Ulica Pantovčak - (desno) Zelengaj - (lijevo) Kraljevec

Linija 138:

  • Britanski trg - redovnom trasom do autobusnog stajališta Bolnica Goljak

Za vrijeme trajanja navedenih radova autobusna linija 103 neće koristiti autobusno stajalište II. Kraljevec u smjeru Britanskog trga te obostrana stajališta Bolnica Goljak i Zelengaj 25. Radovi će biti i nešto dalje, također u brdovitom dijelu centra metropole. Ulica Nova Ves će zbog uklanjanja građevinskog krana, na dijelu od Sinkovićeve u smjeru sjevera, u subotu 09. ožujka 2024. godine u vremenu od 08,00 do 16,00 sati biti zatvorena za sav promet.

POVEZANI ČLANCI:


 
– Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – stoji u gradskoj obavijesti. Na priloženoj karti možete vidjeti kako će se odvijati promet.

Foto: Grad Zagreb

Podsjetimo, od danas je sljedećih tjedan dana zatvorena još jedna ulica u centru, Kačićeva. Kačićevom ulicom, na dijelu od Ulice Isidora Kršnjavog do Ulice Vjekoslava Klaića od petka 8. ožujka do petka 15. ožujka bit će onemogućeno prometovanje. Kao što je ranije najavljeno, izvodi se 2. faza radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda. Mogući obilazni pravac je: Kršnjavoga – Vukotinovićeva – Mažuranić trg – Roosveltov trg – Klaićeva.

– Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća. Posebno apeliramo na pješake da obrate posebnu pozornost s obzirom da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno označenim obilaznim pravcima – napominju u gradu.

POVEZANI VIDEO: Robo-pas iz Velike Gorice može spašavati, snimati i ići na opasna mjesta, ali i biti prijatelj

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar R2D2
R2D2
08:46 08.03.2024.

Prek ljeta, kad je manje prometa, nisu niš radili. Očito vole izazivati prometni kaos i kolaps. I tak, to je, između ostalog, dobro za povećanje koncentracije CO2.

TM
trade_mark
10:39 08.03.2024.

ništa se ne radi, taj aktivist ništa ne može...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije