IZGRADNJA PRIKLJUČKA

Radovi u tijeku: Dio Petrove u Zagrebu danas je zatvoren za promet, ovo su obilazni pravci

Zagreb: Počeli radovi na južnom kolniku Branimirove ceste
Mia Slafhauzer/PIXSELL
20.07.2024.
u 07:00

Privremena regulacija trajat će od 7 do 18 sati, javljaju u Gradu Zagrebu.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog priključka, Petrova ulica kod kućnog broja 178 u subotu od 7:00 do 18:00 sati bit će zatvorena za sav promet, javljaju u Gradu Zagrebu. 

Obilazni pravci za vrijeme radova bit će: •    Bukovačka cesta – Prilesje – Bukovačka cesta – Ulica Mije Kišpatića – Jordanovac - Petrova ulica te  Petrova ulica – Jordanovac – Maksimirska cesta – Bukovačka cesta – Prilesje – Bukovačka cesta –    Ulica Mije Kišpatića – Jordanovac – Petrova ulica

"Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju", poručuju u Gradu. Podsjetimo i na neke druge važne regulacije prometa, pa ćemo tako spomenuti i da se mijenja način prometovanja Jadranskim mostom. Nakon završetka radova sanacije prijelaznih naprava, od utorka se prometuje obnovljenim istočnim kolnikom. 

Prilikom radova bit će i nadalje onemogućeno kretanje pješaka i biciklista u zoni radova te će oni biti preusmjereni preko starog Savskog mosta. Prometovanje teretnih vozila Jadranskim mostom za vrijeme radova bit će kao i do sada zabranjeno, kao i izlaz vozila iz smjera Riječke ulice prema Jadranskom mostu.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije