uvođenje novih sadržaja

ROYAL HILL PREUZEO PERON 16: Nova era urbanih događanja

Royal Hill
16.10.2024.
u 16:03

Royal Hill, jedan od najambicioznijih novijih vinarskih projekata u Hrvatskoj, ulazi u Peron 16, popularnu kultnu destinaciju za zabavno-kulturna događanja u Zagrebu. Preuzimanjem od strane Royal Hilla, Peron 16 ulazi u novu fazu razvoja koja označava početak nove ere za ovu destinaciju.

Peron 16: Središte događanja u Zagrebu

Smješten na adresi Magazinska 16, Peron 16 se brzo afirmirao kao atraktivna lokacija za private i korporativne evente, vjenčanja, partije, koncerte i festivale. Na samom Zapadnom kolodvoru, s kapacitetom od 120 parkirnih mjesta, ovaj inovativan i raznovrstan prostor nudi jedinstveno iskustvo organizacije događanja.

Vizija i misija ove suradnje

Mladi poduzetnik Mateo Borojević, koji predvodi Royal Hill, zajedno sa svojim timom i uz podršku članova uprave Perona 16: Momčila Gurovića (direktora marketinga), Maje Karanović (direktorice prodaje) i Miroslava Vorkapića (direktora gastro segmenta), razvijaju novu viziju i kreativni koncept za ovaj kulturno-zabavni centar.

Planira se unapređenje postojeće ponude uz uvođenje novih sadržaja koji će dodatno obogatiti ovaj zagrebački prostor. Poseban naglasak stavljen je i na razvoj novih ugostiteljskih i uslužnih djelatnosti, kao i urbanog maloprodajnog sektora i smještajnih kapaciteta. Također se planira širenje na nove lokacije, pa će se Peron 16 uskoro naći i u gradovima poput Zadra, Šibenika, Velike Gorice, Kanfanara i Bibinja.

Peron 16 je postao jedinstveno mjesto koje spaja različite kulturne i zabavne svjetove, a uz snažnu podršku Royal Hilla, nastavit će stvarati još mnoštvo jedinstvenih, dojmljivih i nezaboravnih iskustva za sve posjetitelje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije