Govedina, junetina, teletina, svinjetina, baš sve vrste mesa, govori Snježana Jakopec, mogu se naći na štandu Kudelić mesne industrije na City placu u City centru one West. Zagrepčani ondje dolaze i po slaninu, čvarke, krvavice, domaću svinjsku mast te jeger.
– Prerađevine su to od pravog domaćeg mesa. Mi imamo mesnice, meso se prodaje i u raznim trgovinama, a sve je naše ili dolazi od kooperanta, malih gospodarstava iz naše blizine oko Svetog Ivana Zeline – objašnjava S. Jakopec. Sjedište je Kudelić mesne industrije u Bedenici, a njihovu ponudu već dobro poznaju u Zagrebu pa na City placu nije bilo potrebno posebno privlačiti kupce, jednostavno su izložili proizvode koje i inače nude.
– Posebno se sad ljudima sviđaju čvarci, kojih je kilogram sto kuna, a popularna je i slanina, po cijeni od 69,90, za koju se kupci često šale da im damo "malo tog kancerogenog špeka" – komentira Snježana Jakopec nedavni nalaz znanstvenika koji govori da je slanina opasna. No, pravi ljubitelji mesa, zaključuje, na njihov se štand vraćaju bez straha.*