obavijest iz ZET-A

Šarenilo, dobra hrana i bogat program: Proštenje za Malu gospu u Stenjevcu uz izmjene u prometu

Zagreb: Vjernici u Stenjevcu proslavili blagdan Male Gospe
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
07.09.2024.
u 20:00

Autobusne linije 172 (Črnomerec - Zaprešić), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra) će od 8 sati će se u oba smjera zaustavljati na autobusnom stajalištu Gospodska.

Bogat program, tradicionalni proizvodi, hrana, piće i zabava te šarenilo, uz naravno sv. Misu, i vjerske običaje neće ni ove godine zaobići Stenjevec, gdje se tradicionalno održava proštenje za Malu gospu. Proštenje koje se održava u Stenjevcu povodom blagdana Male Gospe u nedjelju, 8. rujna, uvjetuje izmjene na autobusnim linijama 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir).

Autobusna linija 119 prometovat će od 8 sati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera. S Črnomerca, autobusi će voziti  uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ulice, nastaviti Ilicom i Alejom grada Bolonje, skrenuti lijevo u Ulicu Velimira Škorpika te desno na Samoborsku cestu odakle nastavlja uobičajenom trasom. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi linije 119 koristit će sva usputna stajališta.

Autobusi linije 146 vozit će već od 5 sati ujutro skraćeno do rotora koji spaja Ulicu Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečku ulicu. Ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru grada.

Autobusne linije 172 (Črnomerec - Zaprešić), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra) će od 8 sati će se u oba smjera zaustavljati na autobusnom stajalištu Gospodska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije