kako je ovo moguće?

Sramota usred grada: U 8 navečer grupa 'frajera' opljačkala dijete i prijetila mu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića

Sunčano popodne u Zagrebu
Foto: Sanjin Strukic
1/3
08.07.2023.
u 11:50

- Uz verbalnu prijetnju počinili su razbojništvo nad maloljetnom osobom te su otuđili novac i uređaj za pohranu podataka. Materijalna šteta je zasad neutvrđena - izvijestila je policija.

Bez previše obzira bili su razbojnici, točnije skupina njih koju sinoć na glavnom zagrebačkom trgu nije omelo ni to što je bio velik broj ljudi, ni to što se radi o frekventnoj gradskoj lokaciji kako bi počinili kriminal.

Naime, prema izvještaju Policijske uprave zagrebačke u centru grada je oko 20.25 sati jučer, u petak 7. srpnja, nekoliko nepoznatih počinitelja opljačkalo dijete.

- Uz verbalnu prijetnju počinili su razbojništvo nad maloljetnom osobom te su otuđili novac i uređaj za pohranu podataka. Materijalna šteta je zasad neutvrđena - izvijestila je policija.

U pronalasku počinitelja mogle bi im pomoći i snimke nadzornih kamera koje se nalaze u centru grada.

Ključne riječi

Komentara 8

KU
kuramela
19:18 08.07.2023.

Što će djetetu uređaj za pohranu podataka ?

VI
Vikar
12:16 08.07.2023.

Za počinitelje odmah zatvorska kazna 20 godina bez pomilovanja šteta što nema golog otoka .

HA
havier
12:48 08.07.2023.

To mi dijete kaže dođu neki poludelikventi iz 8 ili 1 srednje pa prijete na trgu drugim klincima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije