velika gorica

Stariji ste od 50 godina - trk na besplatni tečaj informatike

Tečaj informatike
Marko Mrkonjić/PIXSELL
20.01.2014.
u 14:27

Za građane Velike Gorice rođene 1954. i starije Forum 50+ priređuje tečaj o korištenju interneta i svim e-uslugama, utorkom i četvrtkom od 16 do 21 sat, u Centru za djecu, mlade i obitelj

Forum 50+ i u ovoj godini je pripremio besplatni tečaj za Velikogoričane na kojima će polaznici naučiti služiti se internetom te sve prisutnijim e-uslugama, obavještavaju Kronike Velike Gorice. Besplatni tečaj informatike i e-usluge namijenjen je osobama starijim od 50 godina, a na njemu možete dobiti temeljna znanja o računalima, naučiti se koristiti internetom te preko njega i e-uslugama koje uključuju centralnu narudžbu liječniku, plaćanje računa i drugo.

Predavanja će se održavati utorkom i četvrtkom od 16 do 21 sati. Tečaj se održava u prostorima Centra za djecu, mlade i obitelj, Kurilovečka 48, Velika Gorica, a prvi termin je sutra, 21. siječnja, u 16 sati. Broj mjesta je ograničen te je potrebno se prijaviti na telefone 0997327750 i 0997327833.

Imate li u svojoj okolini znatiželjnike kojima bi ovakav tečaj olakšao život i približio ih velikom globalnom selu na internetu, svakako proširite glas. U programu tečaja dobiva se 40 sati rada na računalu, telefonska besplatna pomoć, a nakon što se svladaju internetske vještine, moći ćete putem weba plaćati račune, besplatno se naručivati na centralnim naručivanjima, dobivati besplatno korisne informacije poput internetskog uvida u katastar, ostavine, razne propise, legalizaciju objekata, kupnju i prodaju, nekretnine.

Dobivaa se i pomoć pri nabavi osobnoga računala i mobitela, besplatnu preporuku održavanja tih uređaja, besplatno korištenje računala u ranije dogovorenom terminu u prostoru Foruma 50+, kao i mogućnost korištenja računala i pružanja pomoći u svom domu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije