U GAJNICAMA

Strašna tragedija u Zagrebu: U naletu kamiona Čistoće smrtno stradala jedna osoba. Holding izrazio sućut

Zagreb: U naletu Kamiona čistoće smrtno je stradala jedna osoba
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/12
26.02.2022.
u 15:49

Uzroci i okolnosti ove tragedije nisu poznati, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o ženskoj osobi.

U naletu Kamiona Čistoće u Peruanskoj ulici u Gajnicama smrtno je stradala jedna osoba. U subotu ujutro osoba se kretala Peruanskom ulicom u ovom naselju kada je na nju naletio kamion marke za odvoz otpada u vlasništvu zagrebačke Čistoće. 

Zagrebački holding uputio je sućut obitelji smrtno stradale osobe te se stavio na raspolaganje nadležnima u utvrđivanju okolnosti nesreće.

26.02.2022., Zagreb - U naletu Kamiona cistoce u Peruanskoj ulici smrtno je stradala jedna osoba Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elveđi / PIXSELL

- Danas u prijepodnevnim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo vozilo Čistoće prilikom koje je smrtno stradala jedna osoba - ističe Zagrebački holding u priopćenju. Napominju da stoje na raspolaganju za pomoć i potporu obitelji.

Uzroci i okolnosti ove tragedije nisu poznati, a neslužbeno se doznaje da je riječ o ženskoj osobi.

26.02.2022., Zagreb - U naletu Kamiona cistoce u Peruanskoj ulici smrtno je stradala jedna osoba Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elveđi / PIXSELL

Policija obavlja očevid, a više informacija bit će poznato po završetku istrage.

USKORO OPŠIRNIJE...

 

Ključne riječi

Komentara 1

TO
TORQUEMADA
08:41 27.02.2022.

Moj šogor je imao sraz s kamionom čistoće, totalka na besprijekorno održavanom starom japancu, odšteta simbolična a šteta zapravo velika. Unatoč tome što je do nezgode tada došlo u kasnim jutarnjim satima, vozač kamiona već je bio akoholiziran do te mjere da nije zamijetio vozilo ispred sebe koje stoji na semaforu. Trebalo bi znati je li ovdje možda bio takav slučaj, ili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije