Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno

Maksimir nikad bliži obnovi: Plenković, Tomašević i Kutleša sutra potpisuju sporazum

Na današnji dan 1912. službeno je otvoren nogometni stadion Maksimir u Zagrebu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
20.02.2024.
u 18:24

Sporazumima se otvara put ka izgradnji novoga gradskog stadiona Maksimir. Sporazum koji potpisuje gradonačelnik je u prosincu usvojila Gradska skupština Grada Zagreba

Grad Zagreb, Vlada Republike Hrvatske i Zagrebačka nadbiskupija sutra potpisuju sporazum oko izgradnje novoga gradskog stadiona Maksimir

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i nadbiskup Zagrebačke nadbiskupije mons. Dražen Kutleša potpisat će sutra u 13h u zgradi Vlade dva sporazuma kojima se nakon 27 godina rješava imovinsko-pravni spor oko zemljišta na kojemu se nalazi stadion Maksimir, pokrenut još 1997. godine.

Sporazumima se otvara put ka izgradnji novoga gradskog stadiona Maksimir. Sporazum koji potpisuje gradonačelnik je u prosincu usvojila Gradska skupština Grada Zagreba, javljaju iz gradske uprave. 

VIDEO: Tramvaj iskočio iz tračnica kraj Zapadnog kolodvora, na terenu i dizalica

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Númenor
Númenor
19:24 20.02.2024.

Sramotno je da od 2018. do 2024. se ništa nije pokrenulo. Bojim se hoće li išta napraviti. A onda se bojim da ćemo napraviti neki jeftini i jadni stadiončić primjereniji Prištini ili Kišinjevu nego Zagrebu. Glavni grad jedne države koja je nogometna država mora napraviti reprezentativni stadion od barem 40 000 ljudi. Pa nek bude pun kad igra reprezentacija. Hoće li ga puniti navijači gradskog kluba je manje važno. To je na njima. Ali Zagreb i Hrvatska moraju imati reprezentativan stadion. Isto mislim i za Split. U dva naša najveća grada gdje su dva najpopularnija nogometna kluba trebamo imati takve stadione koji zadovoljavaju najviše kriterije.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:50 20.02.2024.

Duda varalica, dajte nam još jedan mandat da završimo Maksimir.

GA
gabrek
11:22 21.02.2024.

prvi tomaševićev duplo v

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije