RAT U UKRAJINI

Tomašević: Zagreb spreman pružiti svu pomoć izbjeglicama iz Ukrajine

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević svečano je otvorio novu sljemensku žičaru
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
26.02.2022.
u 13:40

Gradonačelnik je rekao da će izbjeglice biti smještene više lokacija.

Grad Zagreb spreman je pružiti svu moguću pomoć izbjeglicama iz Ukrajine, to je najmanje što možemo učiniti u znak solidarnosti s ljudskom tragedijom kroz koju prolaze, poručio je u subotu na Facebooku zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Na raspolaganje ćemo staviti više lokacija za eventualni prihvat izbjeglica, ovisno o potrebama.  Agresiju na Ukrajinu, zbog koje će mnogi životi biti uništeni, najoštrije osuđujem – nasilje se mora zaustaviti kako nevini ne bi i dalje stradavali, istaknuo je Tomašević.

>> Pogledajte:Ognjen Vukojević stigao u Hrvatsku!

 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:17 26.02.2022.

dragi Toma, Hrvatska je to već odlučila, a ne ti.

DU
Deleted user
14:07 26.02.2022.

i naseliti ih u Slavoniju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije