zaglavilo se vozilo

Tramvajski promet Savskom normaliziran

\'09.09.2011., Trg bana Jospipa Jelacica, Zagreb - Radnici popravljaju i uredjuju tramvajsku prugu na glavnom gradskom trgu te tako usporavaju promet vozila koji se krecu u tom pravcu. Photo: Sanjin S
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.08.2012.
u 12:26

Desetak minuta prije 12 sati na križanju Savske i Tratinske zaglavilo se vozilo na mjestu gdje se izvode radovi, izvijestila je zagrebačka policija

Tramvajski promet Savskom cestom u smjeru juga bio je obustavljen zbog zaglavljenog vozila.

Desetak minuta prije 12 sati na križanju Savske i Tratinske zaglavilo se vozilo na mjestu gdje se izvode radovi, izvijestila je zagrebačka policija. Vozilo je zatim izvučeno te je promet pušten u 12.27 sati. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

JA
james49
12:40 21.08.2012.

Ma ne zaglavljuju se samo gdje se izvode radovi. Po gradu ima dosta slomljenih ploča na tramwayskoj pruzi u kojima stradavaju gume i amortizeri a bogme i upadaju automobili. A nitko ne popravlja.

MI
Milkica
14:10 21.08.2012.

Fotke su na portalu Jutarnjeg. Ženska je autom sjela na prugu. Možda joj se to ne bi dogodilo kad ne bi bila "pametnija" od drugih vozača i kad ne bi vozila po žutoj traci.

Avatar My Style
My Style
18:23 21.08.2012.

To je ono kod Cibonine kule. Inace, ZG ima super tramvajske sine (jako su mi lepe one kockice ispod njih) ! Oov sto pise james49, ja ne zivim u ZG pa ne znam bas svaku prugu ali nisam primetio takva ostecenja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije