JESTE LI IH VIDJELI?

U Zagrebu nestalo dvoje tinejdžera

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.10.2024.
u 20:12

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Zagrebačka policija traga za dvoje 14-godišnjaka koji su nestali u zagrebačkom Sigetu. Posljednji put su viđeni danas, 17. listopada.

Djevojka je visoka 168 centimetara. Srednje je tjelesne građe i ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu bež ili crne boje. Dječak je visok 170 centimetara i također ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke, crnu duksericu i crne tenisice. Pretpostavlja se da ima ruksak. U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba nije objavljena njegova fotografija. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

VEZANI ČLANCI:

FOTO BBC odabrao 12 najfascinantnijih napuštenih građevina na svijetu. Na popisu i hrvatsko ruglo

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
1/19
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Žuti
Žuti
20:47 17.10.2024.

Ako su posljednji puta viđeni danas... kako su već na listi nestalih ?

CA
Cavke1996
21:08 17.10.2024.

Bice da nemas dijece

Avatar Kajman
Kajman
22:15 17.10.2024.

Biti će sve u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije