pogledajte video iz zraka

Ubacili u petu brzinu? Već druga velika prometnica u Zagrebu obnovljena je prije roka, Sesvećani mogu odahnuti

Zagreb: Počeli radovi na asfaltiranju južne kolne trake Zagrebačke ceste
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
27.07.2024.
u 10:11

I dok dio građana odobrava ovaj potez i upućuje pohvale, ima i skeptika koji se boje da radovi nisu dovoljno kvalitetno izvršeni i da će ulica uskoro opet biti raskopana.

Završeni su radovi na Zagrebačkoj cesti u Sesvetama, pohvalili su se jutros iz zagrebačke gradske uprave na Facebooku. Objavili su i video kako nova prometnica izgleda iz zraka. Ljetna asfaltiranja nisu novost, štoviše tradicija su u Zagrebu, no ovo je već drugo gradilište u dva dana koje je završeno prije roka.

"Prije roka završeni su i radovi na asfaltiranju južne kolne trake na dionici od Ul. Dubrava do Ul. Ljudevita Posavskog i jutros je ponovo omogućen promet u punom profilu.  Zbog velike opterećenosti, prometnica je bila u dotrajalom stanju tako da je uklonjeno gotovo 9000m² asfaltnog zastora te zamijenjeno novim. Zagrebačka cesta sada je sigurnija i ugodnija za sve sudionike u prometu.  Radovi vrijedni 850 tisuća eura realizirani su kroz Program asfaltiranja nerazvrstanih cesta I. reda u 2024" napisali su u objavi na gradskom Facebooku.

Podsjetimo, jučer se Grad Zagreb pohvalio na svojem profilu kako su radovi na Aleji grada Bologne završeni prije roka. Uz kratki opis radova, objavili su i video Aleje.  "Zahvaljujući vrijednim radnicima Zagrebačkih cesta, radovi na uređenju Aleje grada Bologne od Ulice Prigornica do Ulice Velimira Škorpika završeni su prije roka! Jutros je prometnica ponovo otvorena u punom profilu", napisali su tada.

I dok dio građana odobrava ovaj potez i upućuje pohvale, ima i skeptika koji se boje da radovi nisu dovoljno kvalitetno izvršeni i da će ulica uskoro opet biti raskopana.

Komentara 1

BE
Berlioz
17:52 27.07.2024.

Imam 60 godina i još nikad nisam vidio tako grbavu novu cestu kao što je ova u Sesvetama. Zar nitko iz grada ili Holdinga ne kontrolira kvalitetu radova ili se netko omastio. Novinari, dođite se uvjeriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije