BIO IM JE SUMNJIV

Udario zagrebačke policajce kada im nije uspio pobjeći, pogledajte što su mu kasnije pronašli u stanu

Foto: PUZ
1/5
23.10.2024.
u 14:30

Obavljenom pretragom pronađeno je 49,5 grama konoplje tipa droga pakirano u 4 paketića, 4,1 gram smole konoplje tipa droga, 2.025 grama droge ketamin pakirano u 4 omota te 232 grama droge heroin pakirano u 3 vrećice

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kaznena djela "Prisila prema službenoj osobi" na štetu policijskih službenika te "Neovlaštena proizvodna i promet drogama", javljaju iz PUZ-a.

"U ponedjeljak, 21. listopada oko 18.35 sati, 32-godišnjak se gurajući bicikl te noseći ruksak na leđima, kretao raskrižjem Zagrebačke avenije i Ulice Hrgovići te je uočen od strane policijskih službenika koji su mu nakon sumnje u ponašanje izdali naredbu da stane, a s ciljem legitimiranja. On se na to oglušio te u namjeri da ih spriječi u obavljanju službene dužnosti, biciklom pokušao udaljiti da bi nakon što su ga policijski službenici sustigli, fizički nasrnuo na njih ali je svladan te priveden u službene prostorije policije.
U ovom događaju policijski službenici su lakše ozlijeđeni a liječnička pomoć im je pružena u službenim prostorijama policije.

Naime, nakon što su policijski službenici posumnjali u nezakonito postupanje 32-godišnjaka i u sadržaj ruksaka koji nosi, temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga stana i drugih prostorija na području Trešnjevke kojima se osumnjičeni koristi kao i ruksaka u vlasništvu osumnjičenog.

VEZANI ČLANCI:

Obavljenom pretragom pronađeno je 49,5 grama konoplje tipa droga pakirano u 4 paketića, 4,1 gram smole konoplje tipa droga, 2.025 grama droge ketamin pakirano u 4 omota te 232 grama droge heroin pakirano u 3 vrećice.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem također je utvrđeno da je osumnjičeni, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem daljnje preprodaje, nabavljao veće količine droge konoplje tipa droga, ketamina i heroina koje je skrivao u ruksaku te prebacivao do stana na području Trešnjevke gdje ju je potom skrivao i prepakiravao  te dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenika u zakonskom roku predali pritvorskom nadzorniku te je protiv istog podnijeta kaznena prijava Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu", stoji u priopćenju zagrebačkih policajaca.

VIDEO Novi prosvjed ispred škole: Ravnatelj podnio ostavku, roditelji su mu poručili da se vrati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije