kvartovska fešta

Ugrijte se u subotu na 'Božiću v Vrabču', pjevaju i Jacques i Kićo

Jacques Houdek
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
19.12.2013.
u 18:00

Program u grijanom šatoru dvorišta župe svete Barbare otvaraju djeca i tete iz dječjih vrtića, nastavljaju učenici osnovnih škola i članovi župnih zajednica, a nastupaju i poznati estradnjaci

Želite li se ugrijati i zabaviti u Vrapču, svakako morate biti na priredbi "Božić v Vrabču', u subotu 21. prosinca u župnom dvorištu župe sv. Barbare, u grijanom šatoru!

Članovi župnih zajednica Svete Barbare, đaci i učitelji osnovnih škola, vrtićanci i njihove tete pripremili su bogat program s izložbom božićnih radova i radionicama drvenih igračaka i nakita. Građane će zabavljati Folklorni ansambl Vrapčanci, Potepuhi, Crveni koralji, ali i Krunoslav Kićo Slabinac i Jacques Houdek, koji će animirati i svojim božićnim pjesmama.

Za sve je goste, kako ističe mons. Antun Sente uime organizatora, u ponudi i fina domaća papica, te tombola na kojoj se mogu osvojiti i prigodne nagrade.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
ameris
12:46 20.12.2013.

Slabinac je nekad znao birati društvo.Dječici preporučujem da čuvaju novce jer jedan od zabavljača zna i od njih naplačivati svoje mega mijaukanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije