Samoborski vrtovi

Ulice će se nazvati prema imenima poginulih branitelja

Samobor vijeće
Tomislav Miletic/PIXSELL
26.11.2010.
u 17:15

Popis imena poginulih branitelja za sedam ulica u novom naselju prepušten je Koordinaciji udruga Domovinskog rata Samobora i Svete Nedelje

U naselju Samoborski vrtovi, u koje se stanari nisu još ni počeli useljavati, ulice će dobiti imena po poginulim braniteljima Grada Samobora. Jednoglasno je taj prijedlog Mjesnog odbora Franje Kuharića prihvaćen na sjednici Gradskog vijeća održanoj u četvrtak.

Popis imena poginulih branitelja za sedam ulica u novom naselju prepušten je Koordinaciji udruga Domovinskog rata Samobora i Svete Nedelje. Koordinacija je predložila imena branitelja prema redoslijedu njihova stradanja i zbog činjenice da su poginuli na prvoj crti obrane.

U naselju će se ulice tako zvati po braniteljima Rajku Turku, Krešimiru Puriću, Maksu Pušu, Miljenku Novoselu, Zdravku Runtasu, Nenadu Jakloviću i Marijanu Milakoviću

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Dudek
21:29 27.11.2010.

Dragi samoborčani Od sveg srca vm čestitam, tako treba da stalno imamo na umu naše drage branitelje.Njima slava i hvala!

OK
okus
11:09 09.12.2010.

Barem da im se da to. A inace kad vidim za sto su ginuli....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije