projekt q'art

Ulični festival koji je osvojio Ilicu ove nedjelje stiže u Maksimir i garantira dobru atmosferu

Zagreb: Održano ljetno izdanje Projekt Ilica: Q'ART
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/2
08.07.2023.
u 19:01

Na poznatoj maksimirskoj šetnici spremaju se nastupi brojnih bendova i gotovo 300 izlagača koji izlažu različite vrste rukotvorina , OPG-ova, umjetnika, humanitaraca, studenata…,

Svim stanovnicima i posjetiteljima grada već je dobro poznata ekipa i ideja koja stoji iza projekta Ilica Q'art, s tim da posljednjih nekoliko tjedana, nakon više odlično posjećenih sajmova na Ilici, projekt koji donosi umjetnost među ljude i tako oživljava ulice, nastavlja se u kvartovima.

Ove nedjelje, 9. srpnja, festival odnosno akcija zajednice Q'Art u tvom kvartu stiže u Maksimir, a u organizaciji ove godine sudjeluje i CKIM - Centar za kulturu i informacije Maksimir.

21.5.2023., Zagreb - U Ilici, na potezu od krizanja s Frankopanskog do Britanskog trga odrzano je ljetno izdanje Projekt Ilica: Q'ART. Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

- Višedimenzionalno multidisciplinarno događanje koje uključuje različite umjetničke discipline i public art, kulturne sadržaje, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, čitanje poezije, prezentacije, kreativne manifestacije i okupljanje stanovnika i susjeda u parku Maksimir održat će se u nedjelju, 9. srpnja od 15:30 do 21:00 sat - najavljuju organizatori.

Na poznatoj maksimirskoj šetnici spremaju se nastupi brojnih bendova i gotovo 300 izlagača koji izlažu različite vrste rukotvorina , OPG-ova, umjetnika, humanitaraca, studenata…, a sve to kako bi se podigla kvaliteta života u zajednicama.

- Na festivalu će sudjelovati različiti kreativci i udruge te odgojne obrazovne ustanove s istočnog djela grada, ali i različiti umjetnici (pjevači, slikari, pjesnici...)  Očekuje vas mnoštvo umjetnika i unikatnih izlagača kao što je to običaj na našim festivalima na Ilici - stoji u najavi.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je odbio prvo Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije