Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karting Arena Zagreb

Utrkivali se u kartingu i pomogli djeci iz Ukrajine

Zagreb: Povodom Međunarodnog dana nevine djece žrtava agresije održana humanitarna utrka "Kids4Kids" u amaterskom kartingu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
07.06.2022.
u 16:55

Održano je humanitarno natjecanje "Kids4Kids" u kojem su se mali trkači natjecali za najboljeg kartingaša, a sav prihod od kotizacija otišao je u humanitarne svrhe.

Mali i nešto veći ljubitelji kartinga uživali su u svojoj omiljenoj rekreaciji i istovremeno pomogli djeci iz Ukrajine kojima je svakodnevica sve teža zbog rata koji razara njihovu zemlju. Održano je, naime, humanitarno natjecanje "Kids4Kids" u kojem su se mali natjecali za najboljeg kartingaša, a sav prihod od kotizacija otišao je u humanitarne svrhe. 

I to u suradnji s udrugom Chef kuha doma. Udruga trenutno ulaže napore u vidu zbrinjavanja ukrajinskih izbjeglica iz ratom pogođenih područja u smislu smještaja, hrane i osnovnih životnih potreba. "Check-in" natjecatelja bio je moguć već oko 7.30, prve utrke startale su negdje oko 9, a cijeli je događaj trajao do 11 sati. 

U svakom slučaju, dobre zabave nije nedostajalo, a djeca i njihovi roditelji istovremeno su uživali u provodu i pomogli djeci kojoj je trenutno pomoć najpotrebnija. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije