Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VEČERNJIM SATIMA

Užas na Trešnjevki: Skupina muškaraca napala 36-godišnjaka, udarali ga rukama i nogama

Zgrada Kliničkog bolničkog centra Zagreb  - Rebro
Davor Puklavec/PIXSELL
10.06.2024.
u 10:54

Napadnutom muškarcu pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb

U večernjim satima u nedjelju skupina muškaraca napala je 36-godišnjaka u Zagrebu. Napad se odvio u ulici Park stara Trešnjevka, a za sada nepoznati muškarci, su na 36-godišnjaka nasrnuli te ga udarali rukama i nogama po glavi i tijelu, priopćila je to Policijska uprava zagrebačka. Zbog dobivenih ozljeda napadnutom muškarcu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

DA
darwil
09:44 11.06.2024.

To je 50 m od Policije (Sigurnost i povjerenje) ako Tomašević govori da je Zagreb siguran grad kakav je onda bio prije 50 god. kada ste svugdje mogli vidjeti na cesti policajca sa psom.Danas vidiš policajca samo kada nastupi inkriminirani događaj onda oni dođu sa svjetlečim autima. A preventiva '????

TM
trade_mark
11:47 10.06.2024.

gdje je policija? spava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije