Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET

Zastoj tramvaja kod Zapadnog i Glavnog kolodvora u Zagrebu

Google Maps
10.06.2024.
u 09:15

"Linija 1 prometuje do Črnomerca, a linija 2 preko Trga bana Josipa Jelačića i Zrinjevca svojom redovnom trasom", objavili su.

Kišno jutro i prometni zastoj koji se dogodio kod Zapadnog i Glavnog kolodvora zasigurno nije pridonio dobroj volji Zagrepčana koji su zbog toga bili prisiljeni snalaziti se. Zagrebački električni tramvaj (ZET) izvijestio je oko 8:30 da je došlo do zastoja tramvajskog prometa u oba smjera na raskrižju Jagićeve i Talovčeve ulice (kod Zapadnog kolodvora) zbog oštećenja naponske mreže, a malo kasnije oko 9:25 izvijestii su kako je došlo do zastoja i kod Glavnog kolodvora, no ovaj puta zbog kvara tramvaja.

"Zastoj tramvajskog prometa u oba smjera na raskrižju Jagićeve i Hanuševe ulice zbog oštećenja naponske mreže.  Linija 1 prometuje do Črnomerca, a linija 2 preko Trga bana Josipa Jelačića i Zrinjevca na svoju redovnu trasu", objavili su. Radio Sljeme javlja kako je do zastoja tramvajskog prometa došlo jer je otpao sustav za napajanje.

"Zastoj tramvajskog prometa na Glavnom kolodvoru u smjeru Borongaja zbog kvara tramvaja. Linije 2, 6 i 13 prometuju Jurišićevom i Ulicom kneza Mislava na svoje redovne trase. Linije 4 i 9 prometuju preko Trga bana Josipa Jelačića na svoje uobičajene trase", javlja ZET.

FOTO Vandalizam u centru Zagreba: Netko je istrgnuo i razbacao cvijeće po Bogovićevoj

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije