'mali doprinos za veliki utjecaj'

Val dobrih djela kreće 17. svibnja. Uključite se u manifestaciju Hrvatska volontira

Zagreb: Volonteri uredili okoliš Osnovne škole Čučerje
Marin Tironi/PIXSELL
12.05.2023.
u 08:00

Upravo su volonteri promicatelji promjena u načinu razmišljanja podizanjem svijesti ili zagovaranjem tih promjena i inspiriranjem drugih te su prepoznati kao ključni dionici za postizanje 17 globalnih ciljeva- kazali su organizatori

Izrađivanje igračaka za životinje u Centru za nezbrinute životinje Dumovec, koncert u Centru za beskućnike i druženje sa štićenicima Udruge SOS Hrvatska, sve to aktivnosti u kojima možete sudjelovati u sklopu manifestacije "Hrvatska volontira" koja se održava od 17. do 20. svibnja.

Ovogodišnji slogan je "Mali doprinos za veliki utjecaj", ovom kampanjom žele osvijestiti volontiranje kao pokretača pozitivnih društvenih promjena, solidarnosti i društvene kohezije, ali  je glavni naglasak na UN-ovih 17 globalnih ciljeva održivog razvoja, ističu organizatori Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj, u partnerstvu s Hrvatskom mrežom za beskućnike i ODRAZ-om – Održivi razvoj zajednice.

-Upravo su volonteri promicatelji promjena u načinu razmišljanja podizanjem svijesti ili zagovaranjem tih promjena i inspiriranjem drugih te su prepoznati kao ključni dionici za postizanje 17 globalnih ciljeva- kazali su organizatori. 

Na sudjelovanje u manifestaciji pozvane su sve neprofitne organizacije - organizatori volontiranja, da organiziraju volonterske aktivnosti, a mogu ih upisati u online aplikaciju još danas. Detalje o događanju možete doznati na web stranici Centra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije