Zagrebačka vatrogasna utrka

Vatrogasce trkače nije zaustavila ni kiša, održali utrku

Na jezeru Jarun održana je 4. Zagrebačka vatrogasna utrka
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/7
30.05.2022.
u 08:00

DVD Prečko organiziralo 4. Zagrebačku vatrogasnu utrku

U organizaciji dobrovoljnog vatrogasnog društva Prečko, jučer je unatoč lošem vremenu na Jarunu održana 4. Zagrebačka vatrogasna utrka, jedna od pet utrka u Hrvatskoj a najbolji trkači bodovali su se za Vatrogasnu trkačku ligu koja se u rujnu održava u Varaždinu. 

Na stazi od 5 kilometara trčalo se u devet muških te u šest ženskih dobno raspoređenih kategorija a pobjednici su se birali prema vatrogasnim postrojbama, zbrajajući najbolja vremena. 

Utrkom su željeli istaknuti važnost zdravog života i fizičke spremnosti za brojne izazove koji vatrogasce očekuju pri obavljanju svakodnevnih zahtjevnih intervencija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije